Pogoji uporabe

Spletno stran homeopatskazdravila.com lahko uporabljate pod pogoji, o katerih si lahko več preberete v nadaljevanju.

Vsebine

Vsebine na spletni strani homeopatskazdravila.com so informativne narave in ne morejo nadomestiti strokovnega mnenja zdravnika homeopata ali farmacevta homeopata. Pred nakupom oziroma uporabo zdravil se posvetujte s strokovno usposobljenim kadrom.

Vsebine na spletni strani homeopatskazdravila.com so avtorsko delo, zato objavljanje drugod na spletu ter v tiskanih ali drugih medijih ni dovoljeno. Dovoljeno je citiranje krajših delov vsebin ter povzemanje vsebin s svojimi besedami, vendar je v tem primeru potrebno navesti vir s povezavo do ustrezne podstrani na domeni homeopatskazdravila.com.

Slike

Slike na spletni strani homeopatskazdravila.com so:

  • Lastne (avtorsko zaščitene) – uporaba tretjim osebam brez dovoljenja ni dovoljena
  • Javno dostopne (navedba vira ni potrebna) – uporaba tretjim osebam dovoljena
  • Kupljene (avtorsko zaščitene) – uporaba tretjim osebam ni dovoljena

Zunanje povezave

Spletna stran homeopatskazdravila.com vsebuje zunanje povezave do spletnih strani tretjih oseb, za katerih pravilnost oziroma ustreznost vsebin, slik in drugih elementov ne more odgovarjati. Uporabljate jih na lastno odgovornost in pod pogoji uporabe, ki veljajo za dotične spletne strani.

Varovanje zasebnosti

Lastniki spletne strani homeopatskazdravila.com se zavezujemo, da bomo varovali vašo zasebnost. Vse podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za morebitno obveščanje o novostih, ki bo potekalo samo do vašega preklica. Sporočil in obvestil z neprimerno vsebino vam ne bomo pošiljali. Prav tako vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Piškotki

Spletna stran homeopatskazdravila.com uporablja piškotke, več o njih pa si lahko preberete na tej povezavi.