Piškotki

Z namenom boljše uporabniške izkušnje ter spremljanja statistike obiska na spletni strani homeopatskazdravila.com uporabljamo piškotke.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta s ciljem prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, tako da lahko uporabnik shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med obiskovalcem in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša, enostavnejša in kakovostnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje. S tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in uporabniku prijazno. Prav tako se piškotki uporabljajo tudi v druge namene, npr. za spremljanje statistike obiska spletne strani.

DoubleClick DART piškotki

Google kot tretja stranka na spletni strani homeopatskazdravila.com uporablja piškotke za prikazovanje oglasov. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje strani homeopatskazdravila.com in drugih spletnih strani.

Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran – http://www.google.com/policies/privacy/ads/.

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase, ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na homeopatskazdravila.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Spletna stran homeopatskazdravila.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Onemogočanje piškotkov

Sami se lahko odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Vse podatke o nastavitvah piškotkov v posameznih brskalnikih boste našli na spodnjih povezavah: